Bana soru sor

Yete AI

Aktif Destek
Merhaba! Ben Yete AI. Bana ekranlarla alakalı her türlü soruyu sorabilirsiniz, sipariş ve ürünlerle yakın zamanda eğitim alacağım şu an cevaplayamıyorum. 🖥️🤖

Beni sayfanın istediğin yerine sürükleyip bırakabilirsin.

YeniToptancı

5317 Redka Dedektif Plus

Stok: 25

İşlem Yapabilmek için Ücretsiz Bayi Girişi Yapın
Bilgiler
Koli Ağırlığı0,00
Tahmini Teslim Süresi1 Gün
Koli Ölçüsü
Koli m30,00 m3
Koli İçi Adet1
Min Satın Alma Miktarı1
Maksimum Satın Alma Adedi9999
Bilgiler
Ürün KoduEo_RDK.5317
Gtin8681049053176
Açıklama
Dedektif oyununda bulunan kartlar arka tarafları görülecek şekilde üst üste dizilir. Daha sonra 9 parçadan oluşan şekiller ortaya yerleştirilir. Zil de herkesin uzanabileceği şekilde mukavva zeminde zil resmi bulunan kısma yerleştirilir. Sırasıyla en üstteki karttan başlanarak kart çevrilir. Oyun kartındaki şekil görüldükten sonra zeminde bulunan mukavva kağıtta şekli ilk bulan zile basar. Kart oyunu kazanan kişide kalır. Bazı kartlarda 3'lü ve 2'li şekiller vardır. Bu kartlardaki şekillerin tamamı bulunduktan sonra oyuncu zile basar.   Karttaki 2 veya 3 şeklin tamamını bulmadan diğer oyunculara herhangi bir şey söylenmemelidir. 
Kutu ölçüsü: 29,5x29,5x7,5 

Satıcı Bilgileri
URFAKENT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ AJANS DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETT
Onaylı Mağaza
Urfakent Bilişim Teknolojileri, dijital çağın gereksinimlerine uygun yenilikçi çözümler sunmak amacıyla kurulmuş, teknoloji ve medya alanında faaliyet gösteren bir bilişim firmasıdır. Şirket; yazılım geliştirme, e-ticaret çözümleri, dijital danışmanlık ve internet tabanlı hizmetler alanında bireysel ve kurumsal müşterilere hizmet sunmaktadır.
Mağazayı Gör